lørdag 5. mars 2011

To gode venner :)

Hei hei alle sammen...


Her ser dere våre to vakre firbeinte :)


Ha en fin kveld videre.

***

6 kommentarer:

 1. God morgen!
  Så fint de poserer. Jeg kan forstå at de er gode venner! ;)
  Ha en strålende søndag! Kanskje det blir en tur ut i naturen?
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Flotte hunder! Enig med Nina over her at de er flinke til å posere :)
  Hilsen Ann Sofi

  SvarSlett
 3. Hihi, så skjønne! :-)
  Takk for kommentar, det synes jeg er veldig hyggelig! Akkurat det "problemet" med spisebordet er jeg klar over, svigerforeldrene mine har samme løsning se. Og jeg er faktisk av den typen som liker å strekke ut beina under spisebordet, da man gjerne kan sitte der veldig lenge når skravlingen tar overhånd ;-)
  Men jeg tenker også at siden vi skal ha så mange stoler, så blir det bedre plass, da det ikke blir et hjørnebein som enten står i veien, eller som stjeler plass. Og siden feltet under bordet ikke er så breidt, så er det ikke så mange som blir berørt av det heller. Men som sagt, plutselig dukker det opp noe bedre eller lekrere ;-) Vi har et åpent sinn, jeg bare synes det er sååå lekkert akkurat det bordet ;-) Hehe..
  Hilsen Charlotte :-)

  SvarSlett
 4. To gode venner- "black and white toghether in harmony"! Skjønne krabater å dele tid med! God Påske!

  SvarSlett
 5. Takk for alle fine kommentarer. Jo da, black and white er to skjønne krabater. Nå er det nok en ekstre vanskelig tid for dem. Lille pelsdotten Queen har løpetid og blir passet litt ekstra godt på så det ikke blir en "Hagemiks". Ikke kansje mellom disse to gode vennene, men det er ikke godt å vite. Nabohunden er en søt jakthund at en rase jeg ikke husker,snart 2 år og oppdaget jenter. I vinter var det leit for naboene.Hunter startet med uling i stua lovligtidlig på morgenen/ natta. Når han ble sluppet ut hang han over gerdet vårt og hadde en blanding av såre pip og grov uling. Unskyld Tone, men vi klarer ikke løpe fra dyrenes naturlige instinkt. Trøst deg med at til uken er det over for denne gang. Da er det ca 7 måneders pause hvor de bare er opptatt av sitt daglige kyss over gjerdet.
  Har fått noen fine hundebilder i sommer og nå som jeg har fått eksperthjelp til å lage ett innlegg( har notert alt i rekkefølge) er det vel muligheter for at jeg skal bli å finne i blogglandia litt oftere em stort og smått i det daglige.
  Klem fra Liv

  SvarSlett