onsdag 8. februar 2012

Oppsummering av januar.


Nå er januar over og februar flyr av gårde som en vind.

Før jeg viser hva som ble laget av 1300 gram garn vil jeg vise en gave fra en av mine kjære sønner.
Synes vel mor trengte en ekstra stor kalkulator siden brillene gikk i tusen knas. Fyrstikkesken er med på å vise hvor stor den er. Kjekk gutt det.


Ingen sak å være barnevakt når en har et hundebur. Utrolig gøy å leke hus der. Vår søte hund har måtte finne seg et annet sted å være.


Sjalet ble godt mottatt av den som skulle ha det. 35x200cm. Huff!


Kåpa er for stor, men den er laget i str.4 år. Kan brukes sent på våren, og utover høsten vil den nok sitte bra. Utrolig hvor fort slike små jenter vokser.Deilig multifargede sokker i supertynt sokkegarn.4 par sokker i damestr. og 3 par i barnestr.Skikkelige raggsokker i herrestørrelse  (STOORE)Store herresokker, fargene lyver her, for de er helt sorte og egnet seg ikke å strikke på i lampelys.


I kassen her skjuler det seg strikkede dukkeklær som har ligget på vent i påvente av lysere dager. Her skal det festes og monteres. Planen er å gjøre dette i løpet av februar. Så den som følger med vil se de ferdige klærne når måneden er slutt. Og forhåpentligvis skal jeg vel klare å få laget noe mer også.


Nå gjenstår det bare å ønske alle venner en riktig fin februarmåned, og vente på at mars og vårmånedene skal komme med sol og mildere vær.


Ha en fortsatt fin februar.

Liv

4 kommentarer:

 1. Ja, men DEN var vel ikke så dum? (Kalkulatorn.) Morsom, men man kan jo faktisk SE også. Hi hi.
  Morsom var hun i hundeburet også!! ;) Litt trekkfullt hus kanskje, men fin utsikt da!
  Flotte ferdige prosjekter også! De damesokkene så veldig gode ut... Skulle kanskje gått på strikkekurs hos deg!?
  Ja, tiden flyr - men det begynner å lysne og det går faktisk mot vår. Herlig!

  SvarSlett
 2. Den kåpen var kjempefin! Men barn i bur... he he, det har jeg aldri sett før...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Håpløst å holde henne unna. Står klar og venter på at vi bytter ut teppe og pute. Stakkars hund. Den har gitt opp og okkupert gjestesenga isteden når barnebarnet er på besøk. Liv

   Slett
 3. Hei Liv!! Endelig tok jeg meg tid å se litt og lese hos deg! Så koselige bilder. Likte godt hun som trives i bur ;) Veldig mye fint du strikker. Kåpa er jo nydelig til tullemor"!!

  SvarSlett